Drop off

Ring Oss
  • Keramisk lakkbeskyttelse med unik formula

Lorem ipsum dolor sit amet...

Drop off

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Ved vaskekontroll benytter bilpleiesenteret Drop Off Top Gloss. Dette er et unikt keramisk produkt som tilfører ekstra beskyttelse, avrenning, og glans til allerede behandlede flater. 

Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks, og gir en vesentlig bedre beskyttelse enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag.

Drop off vs. Polish

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse er 1600% hardere enn vanlig voks!

Behold den flotte lakken på eldre biler

Lakkbeskyttelse er ikke bare til bruk på nyere biler. Drop Off er ideell for bruk på alle typer biler, alt fra veteranbiler til din ett år gamle modell. Lakken har godt av en beskyttelse likevel, og rengjøring og vedlikehold vil også bli mye lettere for deg. 

PRIS PÅ DROP OFF LAKKBEHANDLING

Første uke etter påføring

Bilen skal ikke vaskes første uke etter behandling

Om det kommer fuglemøkk på lakken, fjern dette så raskt som mulig, med kaldt vann.

Første uke etter behandling, herder produktet enda, og er derfor mer sensitivt mot ytre påkjenninger

Videre vedlikehold

Vi anbefaler konsekvent å unngå vaskehaller med børste.
Dette da du utsetter lakken for unødig påkjenning, da Drop Off-behandlingen gjør at forurensingen slipper svært enkelt, uten kraftig mekanisk bearbeidelse.
Drop Off kermaisk lakkbeskyttelse, tåler samtlige vaske- og avfettingsmidler uten å påvirkes.
Men spesielt anbefaler vi Mercasol Cleaner til avfetting, da denne renser lakken svært godt. Spesielt god er den til fjerning av asfalt og oljebasert understellsbhandling på lakk.